top of page
  • Forfatters billedeJeanette Hylleborg

Velkommen til Psykoterapi Gentofte


Psykoterapi Gentofte ligger i Klampenborg, i Gentofte Kommune. I gåafstand til offentlig transport, 400 m. fra stationen og med gode parkeringsforhold lige udenfor døren. Min praksis er i mit private hjem i behagelige og rolige omgivelser, hvor du kan føle dig tryg. Jeg har åbent for nye klienter, og i 2024 er terapien til 1/2 pris under mit sidste studieår. Psykoterapi er ikke dækket af den offentlige sygesikring.


Jeg tilbyder som psykoterapeut afklarende samtaleterapi, hvor vi sammen - og i dit tempo - undersøger, hvad der foregår og er på spil hos dig.

Hvad er det, der der sker - og hvad du gør med det, der sker. I dine tanker, følelser, handlinger. I dine relationer og dit samspil med verden.


Du vil opdage, hvor din væren i verden kan være præget af automatpilot, gamle forsvarsmønstre og overbevisninger, der ikke længere er hensigtsmæssige for dig.


Når, du accepterer det, der er, kan du ændre det. Og blive mere dig, som det voksne og ansvarlige menneske, der er dig.

Jeg er uddannet i den psykoterapeutiske retning Gestaltterapi, der er en eksistentiel og humanistisk retning med respekt for den enkeltes værdier og oplevelse af verden.


Terapien øger din opmærksomhed på dig selv ved, at du får plads til at tale, mærke efter og reflektere med et vidne, hvor du bliver rummet med alt dét, der er.

Jeg støtter dig, spørger ind og ser måske nogle mønstre og sammenhænge, som du ikke før har tænkt på. Du kan blive tilbudt nærmere undersøgelser og eksperimenter fx med besøg hos dit indre barn. Eller vi kan se nærmere på dine indre overbevisninger og dilemmaer, der generer dig eller er svære at løse. Så du kan finde dig selv og med opmærksomhed træffe de valg i livet, som er bedst for dig. Uden nødvendigvis at være forstyrret af, hvad andre vil eller vil tænke.

Det kan også være personer i din nutid eller fortid, hvor relationen har brug for at blive forløst, så du kan slutte fred med det og bevæge dig videre i livet.

Uanset, hvad du kommer med, om du føler dig angst, deprimeret eller kæmper med psykiske udfordringer - eller om du bare mærker, at noget kunne være bedre. At du har lyst til at være gladere og mere fri, at finde dig selv, så ser vi på det.


Der er ikke noget, der er forkert eller for meget eller for lidt. Der er, hvad der er, og du fortjener opmærksomhed og klarhed - at blive den, du er.


Se her, hvordan du får en tid.Psykoterapeut i Klampenborg, Gentofte
Psykoterapi Gentofte


16 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page