top of page
psykoterapeut-gentofte (2).jpg

Jeanette Hylleborg


Jeg er 58 år og læser til psykoterapeut på 4. år på Nordisk Gestalt Institut, som er godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening, hvor jeg også selv er medlem. Jeg er derudover frivillig telefonrådgiver hos Psykiatrifonden. 
Privat er jeg gift på 16. år og bor i Klampenborg.

Jeg er godkendt til at arbejde med klienter som studerende på det sidste år. Det betyder, at du kan gå i psykoterapi til 1/2 pris hos mig i resten af 2024. Jeg har allerede en hel del tilfredse klienter, som har valgt at gå i et forløb hos mig, men det er stadig muligt at booke ledige tider. 
 

Som studieklient hos mig koster det kun 400 kr. pr. session at arbejde med dig selv, din tvivl og dine dilemmaer, dét, du undrer dig over, eller har svært ved at finde en løsning på, gamle sår og nuværende konflikter og udfordringer.

Det kan også være, du har angst, depression eller generelt kunne tænke dig at være gladere og mere tilfreds med dit liv. Sammen ser vi på, hvad der fylder hos dig og finder frem til at nye indsigter og nye veje. 

 

Opmærksomhed og mening

Jeg har selv igennem mit 57-årige liv oplevet både glæder og udfordringer, medgang og modgang. Det være sig livsomstændigheder og følelser i forbindelse med fx ufrivillig barnløshed, skilsmisse, fyring, sygdom, singleliv, parforhold og bonusfamilier.
Jeg har derfor, som voksent og erfarent menneske, let ved at sætte mig ind de svære ting og dilemmaer som tilværelsen også byder på.
 

Opmærksomhed og mening

Hvornår er du glad og tilfreds og føler, at det, du gør, giver mening for dig?

Jeg har for mit vedkommende fundet ud af - her i mine 50’ere - at det er utroligt meningsfuldt at være til stede i en samtale med et andet menneske, som får ny opmærksomhed på sig selv.

Nye indsigter og oplevelser, der baner vejen for at udstikke nye retninger i livet, større livsglæde. Menneskelig vækst.

 

Jeg angiver ikke kursen, og jeg kender ikke den rette vej for alle andre. Jeg går ikke foran, men jeg går ved siden af i processen med at få større indsigt og opmærksomhed på, hvad der foregår og er på spil i mennesket foran mig.

Ved at lytte, rumme, se sammenhænge, spørge og indbyde til at gå ind i det, der viser sig, kan jeg være så priviligeret at være vidne til en afklaring og måske en afgørende forandring.


En ny vej!

Jeg er oprindeligt uddannet cand. merc., og har arbejdet med kommunikation, marketing og ledelse i det private erhvervsliv. I 2020 tog jeg, som 54-årig, springet ud i en ny uddannelse som psykoterapeut på Nordisk Gestalt Institut, hvilket er blevet en endnu større personlig og faglig rejse, end jeg havde turdet forestille mig.

Jeg havde selv gået i terapi i flere omgange hos Instituttets leder, Winnie Haarløv, der er mit store forbillede og inspiration.

 

Jeg har på egen krop oplevet, hvad en indsigtsfuld, opmærksom, støttende og inspirerende psykoterapi kan gøre. Hvad det kan flytte - praktisk, mentalt, humørmæssigt, relationelt - når man er interesseret i at kigge på sig selv og skabe nye indsigter og muligheder.

Det vil jeg gerne give videre til dig!
 

bottom of page